Skip to main content

Union Hotell

Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien startet også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på stedet. Hotel Union er utvidet og ombygd flere ganger. 

Det som sto igjen av trehotellet, ble fjernet i 1979. Hotellet er seinere utvidet, med en moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suiter, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbud inne og ute.

Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjoner, er ført videre med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. De er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.

Fulltekstsøk

Holiday

Standard dobbeltrom inkl. frokost

Rom og frokost inkludert. Våre standard dobbeltrom er ideelle for opptil to personer. Du kan slappe av i et komfortabelt sete eller nyte et langt bad. Rommene har TV, minibar, telefon, bad med hårføner, morgenkåpe og tøfler. Trådløst internett er naturligvis inkludert.

Fullt
Standard enkeltrom inkl. frokost

Rom og frokost inkludert. Våre standard enkeltrom er ideelle for én person. Du kan slappe av i et komfortabelt sete eller nyte et langt bad. Rommene har TV, minibar, telefon, bad med hårføner, morgenkåpe og tøfler. Trådløst internett er naturligvis inkludert.

Fullt