Skip to main content

Zipline Via Ferrata

NATURPARK -

Geiranger har en skjult naturperle midt i sentrum! Vår nye naturpark tar deg med på klatring langs Geirangerelva, balansering på nepalbruer og flyging over juv og fossefall. Alt sammen i gåavstand fra Hotel Union Geiranger. Vi ønsker gjester velkommen til spennende naturopplevinger hos oss. 

Våre zipliner er landets første zip der to wire går parallellt via fem installasjoner. Her får du fly gjennom UNESCO naturen som en fugl i tretoppene og kanskje kjenne litt på magesuget i det du flyr over Dynamittfossen:) Men parken byr på mer en bare flyging! Vi har integrert via ferrata og nepalbroer langs Geirangerelva. Dette er trygg klatring der du får testet armer, ben og balanse. Helt sikkert en opplevelse du sent vil glemme:)

Opningstider for parken 10:00 - 18:00
Vi slutter å selgje Naturpark-billett (via ferrata & zipline) kl 16:00

Naturpark -inkl Zipline og Via ferrata:  Tid 1.5 t, pris vuxen 850 NOK, pris barn 650 NOK, aldergrensen 10 år, min høyde 140cm, min. vikt 30kg, max. vikt 120kg

*Barn under 16 år må ha følge av en forelder
*Gravide kan ikkje ta ziplinen
*Mennesker påverka av alkohol eller narkotika vil bli nektet tilgang

Møteplass: i Geopark overfor Vinje camping Vis Kart her

ZIPLINE Geiranger 

Dette er ziplinen for venner på tur eller familien. Tilbring en hyggelig dag i Geiranger og skap en felles opplevelse!

Ziplinene er bygd slik at det er både spennende og artig. Og kanskje vil du også kjenne litt på magesuget i det du krysser Dynamittfossen? Ziplinene gir en balanse mellom gåtur i skogen og spektakulær flyging. Alt sammen bygd inn i terrenget for å gi en tett og spennende naturoppleving. Vår zipline er den første i landet med dobbel wire over fem strekker. Den er perfekt for venner på tur eller familier. 

En guide står på starttårnet og vil passe på at du får en rask innføring i hvordan utstyret virker. Det er lett å bruke og 100% trygt:) 

Ziplineparken har følgende installasjoner:
2 stk. tårn, 3 stk. tretopp-plattformer & 2 stk. «løypestreng» bukker.

Via Ferrata 

Vi har bygd en spennende Via Ferrata i to deler. Den første delen traverserer langs Geirangerelva. Etter omtrent 50 meter møter du en 30 meter lang nepalbro som krysser elven til et tårn. Fra tårnet er der en ny nepalbro som fører tilbake til fjellveggen. Her er det to valg; gå til høyre om du ønsker litt enklere klatring. Gå til venstre om du ønsker en luftig og litt mer utfordrende klatretur. 

Alle kan leie Via Ferrata utstyr, men har du ikke erfaring fra via ferrata klatring ønsker vi at du gir beskjed. Du vil få en rask innføring i hvordan utstyret fungerer.

Barn under 15 år må ha følge av en forelder.

Fulltekstsøk

Avganger & priser

Bestill reise

Velg først datoen i kalenderen

Rappellering

1 dager Fra NOK 1 395
Rappellering

Bli med å utforsk vår nye kombinasjonstur der du får klatre opp og rappellere ned. Explore Geiranger har no etablert en bratt sti sikret med tau hele veien opp til Flydalsjuvet. Dette er en sti der du må bruke klatresele og JUMAR (sikringsmiddel). Bratte opptak og enkel klyving - trygt og spennende! Stien går gjennom lauvskogen der små opptak gir en kreativ naturopplevelse. Etterhvert går stien på mosegrodd berg med god utsikt mot Geirangerfjorden. Her er det dobbel tau-sikring som gir flotte f...Les mer