Skip to main content

Geiranger Fjordsafari i RIB

Opplev Geiranger fra havet fra en fartsfylt tur med RIB-båt. Dette er en glimrende måte å kombinere sightseeing med fart og spenning. Her er det bare å feste setebeltet, kjenne den friske sjøluften og ta inn de vakre omgivelsene.

Dette passer for deg som setter pris på litt fart og sjøsprøyt samtidig som du får komme helt tett på de perlene Geirangerfjorden har å by på.

Båten gjør flere stopp underveis, og du får oppleve de velkjente fossene og attraksjonene De Syv Søstre, Brudesløret, Syltevika og Skageflå.

Varighet: 45 minutt på Fjorden 
Kjørerute: Geiranger – De syv søstrer – Brudesløret – Syltevika – Skageflå – Geiranger 
Pris:  fra NOK 695  (voksne >16 år), fra NOK 395 (barn 3–15 år) * barn må ha med en voksen, min. alder 3 år.
NB! Gravide, samt personer med rygg-, nakke-, eller bekkenskader eller tilsvarende helseplager er med dette informert om risiko i forbindelse med fartøy som opererer med hastigheit  på over 20 knop
Billetter: Kjøpes på billettkontoret i Geiranger (samme bygning som Turistinformasjonen) eller online.
Oppmøtested: Geiranger Brygge. Seinest 5 minutt før avgang.
Inkludert: Flytevest og sikkerhetsgjennomgang, personlig guiding på engelsk, fotostopp og og masse moro.
Du trenger: Kle deg etter været. Ta med solbriller og vindjakke.
Fulltekstsøk

Kart

Les meir

Opplev Geirangerfjorden på ein spennande måte i ein trygg, komfortabel og rask RIB-båt (rigid inflatable boat). Slik kjem du nærare naturen og fossane enn på nokon annan måte! 
Du får låne varme-/flytedrakt og blir med på ein tur utanom det vanlege langs den vakre fjorden. Høgdepunkta under turen er ikkje berre dei berømte fossane som Dei sju søstre, Brudesløret og Friaren, men også utsikta mot dei stupbratte fjellsidene og dei fråflytta fjellgardane. I tillegg til den spektakulære båtturen gir dette deg ei unik oppleving av denne urørde delen av fjorden. 
Er vi heldige, kan vi sjå havørn flyge over oss eller niser leike nær båten. 
Passasjerane møter opp utanfor inngangen til turistinformasjonen i Geiranger 10 minutt før avgang. Deretter blir de tekne med til eit gammalt båthus, der alle tek på flytedrakter utanpå dei vanlege kleda. 
Det er om lag 100 meter å gå til flytebrygga der båtane ligg. Kvar båt kan ta 12 passasjerar, noko som gjer turen svært personleg og gir dei lokalkjende guidane høve til å fortelje både om fjorden og om folket som budde på dei fråflytta gardane.

 

Avganger & priser

Bestill reise

Velg først datoen i kalenderen