Skip to main content

Sykkeltur 4: DALSNIBBA

Her sykler vi på den historiske Geirangervegen opp til Dalsnibba med den mektige naturen som bakteppe. El-sykkelen gjør de 1500 høydemeterne til en lek og du kan nyte utsikten fra Dalsnibba Skywalk.

Turen er 21 km hver vei og starter opp Flydalsjuvet og tar deg videre inn gjennom dalen, før du starter på stigningen opp til Djupvasshytta som ligger 1030 meter over havet. Deretter tar du til venstre og følger veien helt til toppen av Dalsnibba som ligger på 1500 høydemeter.

Fra toppen kan du nyte en spektakulær utsikt over Geirangerfjorden som du sent vil glemme. Her kan du sitte og nyte omgivelsene før du tar sykkelen fatt og starter på returen 

Periode: juni til oktober
Distanse (t/r): 42 km
Turnivå: Lang tur
Varighet: 2,5-3 timer opp og 1 time ned

Pris: Voksen: 580,- NOK (4 timers el-sykkelutleie)

Prisen inkluderer: 

  • Leie av elektrisk sykkel med fullt batteri
  • Hjelm
  • Refleksvest
     

Guidet alternativ tilgjengelig på forespørsel mot ekstra avgift.

Denne turen krever at du administrerer batterireservene dine. Hvis du sykler mot Dalsnibba med maksimal effekt (Turbo) på den elektriske motoren, vil du ha tom batterikapasitet før du når toppen. Vi anbefaler at du setter mindre strøm på motorassistansenivået (Tour eller Sport), spesielt på de flatere delene av veien. Dette betyr at du vil skyve litt mer på pedalene. Det er også viktig å bruke et enkelt gir slik at motoren har en sjanse til å fungere mest effektivt.

 

Fulltekstsøk